Cluj-Napoca: Incendiu puternic într-un apartament de pe strada Frunzișului. Mai mulți locatari ai blocului au fost evacuați de pompieri


Vineri seara, flăcările au cuprins un apartament aflat pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca. Din fericire, pompierii care au participat la caz au reușit să lichideze focul înainte ca flăcările să se extindă și spre alte camere ale imobilului sau spre alte apartamente din scară. Ca măsură de precauție, din apartamentul aflat deasupra locuinței în flăcări, au fost evacuați patru copii și șase adulți.

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit vineri, 10 februarie, seara,  la un incendiu care s-a manifestat la un apartament al unui bloc de locuințe situat pe strada Frunzișului. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:57, iar la misiune au fost alocate două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă”, au declarat salvatorii de la ISU Cluj. 

Incendiul s-a manifestat într-o singură cameră de aproximativ 12 mp. Flăcările au distrus un dulap și mai multe bunuri, iar fumul a cuprins întreg apartamentul. Ca măsură de precauție au fost evacuați 6 adulți și 4 copii de la etajul superior. Două persoane au fost evaluate de echipajul SMURD, fără a fi transportate la spital. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, au mai informat aceștia. 


Comentarii Facebook