CLUJ: Motociclist rănit grav într-un accident. Un șofer beat la volan l-a băgat în spital



Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, joi seară, în jurul orei 22.00, pe raza localității luna.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Luna, ar fi efectuat un viraj la stânga, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu şi intrând în coliziune cu un motociclist care circula pe DN15 E60, dinspre Luna, înspre Câmpia Turzii.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, rezultatul a ieşit pozitiv, acesta fiind condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În urma impactului, conducătorul motociclului, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tritenii de Jos, a fost rănit grav, acesta fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că motociclistul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Comentarii Facebook