CLUJ: Minora de 15 ani dispărută de acasă. Ați văzut-o? FOTO

Polițiștii au nevoie de ajutorul clujenilor pentru a depista o minoră în vârstă de 15 ani, din satul Băgara, comuna Aghireșu, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, în data de 12 octombrie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.


"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 07.15, minora SPACIC DIANA ALEXANDRINA, în vârstă de 15 ani, din satul Băgara, comuna Aghireșu, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, iar până în prezent nu s-a mai întors", informează IPJ Cluj.


Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime 1.70 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr șaten tuns drept, lungime până la umeri.

 

La momentul plecării, minora purta o geacă cu glugă de culoare neagră, de fâș, pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare albă.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook