Cluj - Mamă și fiu, bătuți în parcarea unui supermarketului Auchan

 

Un cocalar cu o mașină de fițe a bătut crunt o pensionară şi pe fiul ei, masterand, în vârstă de 28 de ani, marți seara, în jurul orei 20.00, în parcarea unui supermarketului Auchan.

 

Acestuia i se păruse că masterandul a blocat, cu căruciorul de mărfuri, calea autoturismului său de lux. Astfel că l-a atacat, pur şi simplu, dându-i un cap în gură. Iar când mama tânărului a încercat să-şi scape băiatul, cocalarul a stâlcit-o în bătaie şi pe femeie. Apoi a urcat în maşină şi a fugit, cu un client pe urmele sale. Acesta, în ciuda eforturilor depuse l-a pierdut pe agresor, care a reuşit să se facă nevăzut printre blocuri, scrie gazetadecluj.ro.

 

Marţi seară, pe la ora 20.00 , fiul meu trecea prin parcare, cu căruciorul de mărfuri, ca să-l pună înapoi în stand. Brusc în faţa lui, pe trecere, la intrarea în ”Auchan” a apărut o maşină roşie, puternică şi din ea s-a dat jos un individ după ce i-a blocat fiului meu căruciorul. I-am citit pe buze, doar atât: ”Vrei să iei un cap în gură?” Şi nici n-a încheiat de rostit cuvintele respective, că i-a şi ars fiului meu un cap în gură. Apoi, când am sărit să-l apăr pe băiat, pe mine m-a lovit mult mai rău, cu pumni în figură”.

 

Femeia agresată a lucrat până acum un an ca asistentă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj. Dna Stela are acum faţa tumefiată și se teme pentru siguranța ei.

 

După incident, cocalarul a urcat rapid în mașină și a fugit. El a fost urmărit de un alt client, dar nu a mai fost ajuns din urmă. Agresorul a reușit să se facă nevăzut între blocurile din cartierul Gheorgheni.

 

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 21:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui centru comercial, a avut loc o agresiune. În fapt, un bărbat a sesizat faptul că, atât el, cât şi mama acestuia, aflându-se în parcare, au fost agresaţi de către o persoană necunoscută, conducător al unui autovehicul. În fapt, cei doi au sesizat faptul că cel în cauză nu le-ar fi acordat prioritate pe trecerea destinată pietonilor şi ar fi acroşat cu maşina căruciorul de cumpărături, context în care ar fi coborât din maşină şi i-ar fi agresat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook