CLUJ: Linie telefonică pentru persoanele de peste 65 de ani, care au nevoie de ajutor


Primăria Cluj-Napoca anunță o nouă măsură de ajutor pentru persoanele de peste 65 de ani, în contextul pandemiei de coronavirus și a noilor restricții de circulație impuse de autorități.

Astfel, începând de azi este operational acest numar de telefon (0372.280.499) dedicat persoanelor in varsta de peste 65 de ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, pentru a se adresa Primariei Muncipiului Cluj-Napoca, prin Directia de Asistenta Sociala.

Pe aceasta cale municipalitatea spune că urmărește sa minimalizeze expunerea persoanelor in varsta de peste 65 de ani in afara locuintelor. Directia de Asistenta Sociala, impreuna cu asociatiile si fundatiile partenere, asigura sprijin la domiciliu pentru cei care solicita acest lucru.

Acest numar este disponibil de luni pana vineri, intre orele 8 - 20 si sambata -duminica, intre orele 9 - 15.

La acest numar de telefon raspund operatori specilalizati din cadrul Directiei de Asistenta Sociala.

De asemenea, mai exista linia telefonica, 0364 430030, la care va puteti adresa pentru orice intrebare legata de Coronavirus. La acest numar de telefon raspunde personal medical specializat. Inainte de a suna la 112, cetățenii sunt rugați să sune la medicul de familie sau la acest numar de telefon, pentru probleme care nu sunt de maxima urgenta.

Comentarii Facebook