Cluj: Într-o zonă din oraș se sparg mașinile în veselie. Șoferii se gândesc să facă poteră de cartier - FOTO


Șoferii din Iris se gândesc să organizeze o poteră de cartier, pentru a-și apăra mașinile. 

Se sparg mașini în veselie pe strada Septimiu Severus, colț cu Sobarilor și Byron. Trebuie să vadă mai mulți oameni, poate se vor lua măsuri.

E anormal ce se întâmplă. Pe lângă asta străduță nu e iluminata, se aruncă multe gunoaie în râul Nadasel”, ne-a relatat o clujeancă.

A fost lovita cu un bolovan și ei au declanșat airbag-ul. Și firele leau rupt sa o porneasca. Ieri o fost a mea mâine e masina altuia serios nu se iau masuri deloc”, a relatat proprietara mașinii.

Ce spun vecinii din zona străzii Byron

”Joi, au fost sparte încă doua masini pe aceeași strada, aproape de J8 (pentru cine știe zona). Acum 3 saptamani au fost sparte alte 4-5 masini, în aceeași zonă. O soluție ar fi sa nu se mai parcheze acolo, iar alta ar fi ca primăria sa modernizeze strada, asfalt + iluminat public și trasat locuri de parcare cu abonament. Acolo este nevoie de camere, pentru ca sunt multe persoane care arunca deșeuri, moloz pe marginea Nadaselului”.

”Pe la ora 12 erau niște copii care se jucau pe acolo, și cam făceau prăpăd. Pe la 4 jumate când am trecut iar prin zona, era spartă. Copii erau de la blocurile de pe Byron”.

Comentarii Facebook