Cluj: ”Indivizi înarmați cu cuțite sar în fața mașinilor la Mociu”


Poliția a fost chemată la Mociu, unde indivizi înarmați cu cuțite sar în fața mașinilor.

Mare atenție pe Corpadea județul Cluj, ruta spre Mociu, sunt doi indivizi înarmați cu cuțite sar în fața mașinilor. De 10 minute a pățit-o tata cu microbuzul plin cu călători. A fost nevoit să oprească pentru că nu voiau să se dea din fata mașinii Nu vreau sa mă gândesc ce se întâmpla dacă era o fata singura. Sper că poliția să le dea de urmă că a fost anunțată”, a precizat un șofer. 

Politia a găsit acolo un tânăr care amenință șoferii. 

“În jurul orei 15.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un participant la trafic, cu privire la faptul că în timpul deplasării în localitatea Mociu, un tânar care se afla pe marginea carosabilului s-ar fi interpus în fața autovehiculului condus de aceasta, având asupra sa un obiect ascuțit-înțepător.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, iar verificările demarate au condus la identificarea unui tânăr, în vârstă de 18 ani și aplicarea masurilor legale, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, conducătorul autovehiculului a fost informat cu privire la drepturile sale, respectiv al celui de a formula o plângere prealabilă sub aspectul infracțiunii de amenințare, dar și al termenului legal în care acest demers poate fi realizat”, precizează anchetatorii.

Comentarii Facebook