Cluj - Incident grav pe o alee din Gheorgheni, sub ochii altor clujeni. Cine recunoaște această femeie? Nu e la prima faptă - VIDEO


Un copil de circa 6 ani a fost călcat la propriu de o femeie în picioare pe o alee din cartierul Gheorgheni, considerat cel mai civilizat din oraș. Atenție, sunt scene care vă pot afecta emoțional!

Copilul provine dintr-o familie fără mamă, cu o situație materială foarte grea, fiind îngrijit numai de tată. Aceștia locuiesc în chirie în cartierul Gheorgheni. Băiatul a fost agresat zilele tercute de o femeie în stare de ebrietate, pe o alee din cartier fără niciun motiv.

Zilele trecută vine băiatul cel mic, Cristi, acasă din parc și îmi zice că s-a luat o femeie de el și l-a calcat pe mână. Am căutat-o, dar nu am găsit-o. Cineva mi-a trimis o filmare cu ce face. Am aflat ulterior că este o alcoolistă și o știe tot Gheorgheniul”, ne-a relatat tatăl băiatului.

Băiatul plimba căinele familiei, iar femeia l-ar fi agresat pentru că acesta a strigat la animal.

Cine are informații ne poate scrie, pentru a ajuta la depistarea femeii!

--------------------

UPDATE

„O recunosc pe doamna care a călcat copilul în picioare. A mai avut o altercație cu o fetiță micuță, în parcul de pe strada Alverna. Și a fost solicitată și poliția și nu au rezolvat nimic parintii fetitei.

Umbla cu un cațel mic de rasa yorkshire terrier, si se leaga de copii frecvent, își plimba cainele în parcurile de copii și îi agresează.

Știu și unde locuiește, de fapt ea nu locuiește aici, dar vine la concubin aici frecvent. Știu unde locuiește concubinul, și el e la fel, un alcoolist dar măcar el nu se leaga de copii”, ne-a relatat o clujeană.

Politia a spus către parintii fetitei agresate ca lor ar trebui sa le dea amenda pentru neglijenta, ca au lăsat un copil de 7 ani singur in parc...”, a mai spus aceasta.

-----------------------

UPDATE 1

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca demarează cercetări din oficiu.

Până în acest moment nu au fost depuse sesizări privind aspectele redate în imagini”.

Comentarii Facebook