Cluj: Incepe a treia etapa de dezinsectie pe domeniul public


Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 6-25 iunie 2012 a treia actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Actiunea se va desfasura intre orele 22.00 si 5.00. in cazul in care nu va fi posibila desfasurarea actiunii de dezinsectie din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Substantele folosite vor fi: K`OTRHINE EC 25 – substanta pentru combaterea insectelor. Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile legale OMS 536 din 1997, Legea 101  din 2006 privind serviciile publice de salubrizare precum si Regulamentul de organizare si functionare a serviciului public de salubrizare.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atât pe domeniul public,  cât si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook