Duminica 28 Aprilie

Cluj - Femeile dintr-un troleibuz s-au apărat singure de un bărbat dubios! Din păcate nimeni nu a sărit în ajutorul lor - VIDEO


Clujenii au semnalat un incident petrecut într-un troleibuz, care a pornit pe traseu din Piața Gării. 

Aurolacul/Boschetarul a urcat o dată cu mine în autobuzul nr. 184 din Piața Gării Sud, pe traseul liniei 4. Acesta, aflându-se în Piața Gării a început să acosteze și să agreseze oameni (în special fete și femei) în mod continuu, lucru care s-a întâmplat și în autobuz. Menționez că acesta se afla sub influența unor substanțe. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu…”, ne-a semnalat un cititor.

Nu este clar dacă bărbatul suspect a fost dat jos de șofer sau nu. 

Cert este că liniile care duc spre Aeroport sunt pline de indivizi suspecți, care, uneori, sunt puși la punct de șoferi și coborâți din mijloacele de transport.

------------------

UPDATE

Cel care a filmat a revenit cu un update: ”Având în vedere comentariile unor internauți de rea credință pe rețelele sociale cât și în secțiunea de comentarii al acestui articol care au început să comenteze în favoarea violenței, vreau să relatez următoarele:

1. Chiar la o oră după incident am raportat la CTP, ulterior la Politia Locală în scris acest incident, ulterior redacției dumneavoastră. 

2. Filmarea a fost una legitimă, acesta a surprins o parte din acțiunile ilegale ale acestui individ. Acesta este doar un efect din multe alte evenimente similare care se întâmplă în Municipiul Cluj-Napoca. Stoparea cauzei este de competența instituțiilor statului român.

3. Pentru a răspunde acelor cârcotași care comentează fără să gândească la rece, eu nu m-am urcat în troleibuz să fac pe eroul național să mă bat cu oameni fără scrupule care în mod normal n-au ce căuta în libertate. Prevenția în România este cea mai bună armă. Credeți-mă! În multe cazuri când intervii, tot tu te alegi cu o amendă și criticat (tot de acei oameni pe care i-ai apărat) că ai bătut "un om amărăt". În timpul cât am fost în autobuz, nu a fost un caz extrem să am un motiv să intervin violent. Cât despre sunatul la 112 sau la poliția locală, în primul rând nu eram numai eu în autobuz.

4. Filmarea a avut ca scop în primul rând de a avea o dovadă pentru ca instituțiile statului să îl identifice și să își facă datoria. Recomand tuturor cetățenilor de bună credință, când sunteți martori la astfel de scene, violența să fie ultima voastră armă. Violența nu rezolvă problema Clujului cu această categorie socială. Cât despre cârcotașii internați de pe rețelele de socializare să fie binecuvântați că locuiesc în Mun. Cluj-Napoca, că acolo încă mai funcționează cât instituțiile statului român, pentru că, în multe părți ale țării situația este mult mai rea”.

Comentarii Facebook