Miercuri 24 Aprilie

CLUJ: Elevii unei școli din Dej sunt terorizați de boschetari. Părinții nu mai știu ce să facă



Zeci de copii din Dej sunt terorizați de câteva săptămâni de mai mulți aurolaci care se drogheaza și îi agasează pe cei mici la locurile de joacă din cartierul Dealul Florilor.

Mai mult decat atat, acestia isi petrec timpul in jurul unitatilor de invatamant, unde cersesc, iar de frica sa nu pateasca ceva, copiii ajung sa le cedeze acestora banii primiti de la parinti la scoala, scrie dejeanul.ro.

Un parinte care a mers astazi sa isi ia copilul de la Corpul B al Scolii „Avram Iancu” din Dej a povestit pentru sursa citata ca mai multi copii asteptau speriati pe holul unitatii de invatamant, refuzand sa plece acasa dupa ce i-au vazut pe cei doi aurolaci in fata scolii. Acesta a sunat la politie, dar pana la sosirea unui echipaj, au luat-o la fuga.

Din păcate, poliția nu are ce să facă în acest caz, deoarece aurolacii care ii sperie pe copiii din Dej nu au mai mult de 15 ani, ceea ce inseamna ca nu pot fi retinuti.

Acestia isi duc veacul intr-o cladire aflata in constructie din zona Balta, iar nu de putine ori pentru a face rost de bani au ajuns sa fure. Ei au fost prinși și de oamenii legii, săptămâna trecută, în timp ce spărgeau mai multe autoturisme.

Politistii susțin ca responsabilitatea in acest caz o are Primaria Dej prin Serviciul de Asistenta Sociala, care abia astazi a aflat ca aceste cazuri intra in atributiile lor.

Contactat de Dejeanul.ro, primarul Costan Morar a declarat ca a luat legatura cu seful Politiei Locale, si in urmatoarea perioada vor face echipe mixte cu politistii nationali, astfel incat aceste persoane sa fie identificate si sa se gaseasca o solutie pentru a mai evita astfel de cazuri.

Comentarii Facebook