Cluj: Elevi prinsi in timp ce beau bere, fumau si jucau table in timpul orelor!


Politistii comunitari din Cluj Napoca au depistat mai multi elevi in localurile de langa scoli in timp ce beau bere, fumau sau jucau table.

"Politistii comunitari ai Serviciului inspectie comerciala din cadrul Primariei Cluj-Napoca au desfasurat o actiune de control in randul localurilor de alimentatie publica care functioneaza in apropierea unitatilor de invatamant. Verificarile au fost efectuate la inceputul acestei saptamani, iar principalul aspect vizat a fost respectarea prevederilor H.C.L. nr. 150/2009 privind interzicerea comercializarii si expunerea spre vanzare a bauturilor alcoolice, tigarilor si a celorlalte produse din tutun in incinta unitatilor de invatamant sau in apropierea acestora, la o distanta mai mica de 100 de metri.

Au fost verificate 8 localuri din vecinatatea unor unitati de invatamant gimnazial si liceal. in 3 cazuri au fost depistati minori, care consumau bere, jucau table sau consumau cafea si tutun in timpul orelor de curs in incita unor localuri
", se arata intr-un comunicat al primariei Cluj Napoca.

Cele trei localuri au fost sanctionate cu 3000 de lei, iar elevii au fost "insotiti pana la institutiile de invatamant de care apartin si predati dirigintilor, respectiv conducerii scolilor".

Comentarii Facebook