Concert umanitar de muzică folclorică la Cluj pentru ajutarea unui tânăr grav bolnav


George Olteanu, un tânăr care suferă de două boli foarte grave, organizează la Sala Auditorium Maximum un concert umanitar de muzică populară, în data de 11 septembrie. 

Este un eveniment eminamente de muzica folclorica. Pe data de 11 septembrie, ora 18.30, voi organiza acest concert umanitar de muzica populara.

Eu nu mai pot merge de la vârsta de 11 ani, sufar de Sindrom Muscular Amiotrofic, iar din 2004 sufar de Bronsita Super Supurativa, acumulez un litru de secretii in ambii plaminii, pe care trebuie sa le scot printr-o terapie rudimentara asfel as muri asfixiat. Pentru toate acestea exista un tratament Spiraza. Trebuie sa strâng 14.500 de euro”, a relatat George Olteanu.

La concert intrarea se face pe bază de donații. Deja și-au anunțat prezența Sava Negrean Burudascu, Ionela Morutan, Felix Galan, Oana Bozga Pintea, Nastacuta Iuga, Andrada Barsauan si Lazar Arman, Anuta Iuga si Lucian Madiar, Monica Pirlea, Ana Georgeta Balla, Maria Pavelean, Anuta Motofelea, Gabriela Ardusătan, Alexandra Veres, Laura Valea, Iustina Irimia Cenusa, Andra Filip, Nicoleta Simina, Alexandra Bogos, Diana Beldean și Jan Oprisor Band.

Donații le se pot face in contul:

Sucursala Judeteanã Brasov a BANCII COMERCIALE ROMANE

Cod IBAN: RO19RNCB0053048480440006 (lei)

Cod IBAN: RO30RNCB0053048480440002 (euro)

Titularul contului este Olteanu George Gabriel

Comentarii Facebook