Cluj: Circ online după o întrebare: ”De ce clujenii sunt adormiți la semafor?”. Credeți că e adevărat?


Un șofer a întrebat pe site-ul reedit.com ”De ce clujenii sunt adormiți la semafor?”, iar discuția s-a inflamat.

Poate cineva sa îmi explice și mie delay-ul mental al clujenilor atunci când se face verde la semafor, stau 3 secunde, baga în viteza, urmând ca DOAR APOI să și accelereze

Și accelerat nu va gândiți la 50 oră, gen 20 ora, nu cumva să forjeze coaja lor prețioasă.

Serios, traficul în Cluj ar fi lux, dacă adormiții ăștia ar începe sa conducă cum trebuie.

Fără nici o centura, metroul, hyperloop și alte fantezii”, a spus cel care a deschis subiectul.

Replicile venite de la cei din Cluj și nu numai au fost diverse, fiind o discuție clujean vs. vinitură:

Jur ca toți ăștia care claxoneaza în momentul instant în care s-a făcut roșu la pietoni au numere de București... Nici măcar nu așteaptă sa se facă verde la masini, claxoneaza la rosu la pietoni... Oameni stresati”, a comentat cineva

Pentru că graba strică treaba și pentru că viața are prioritate”, a replicat, inteligent, un internaut.

”As vrea atat de tare sa înțeleagă mai multă lume asta. Dacă pleci cu 5-10 minute mai devreme de obicei, micile inconveniente: că ai prins un roșu nu conteaza, dacă ai ghinionul sa le prinzi pe toate cel ce te așteaptă o sa te inteleaga fiindcă de obicei nu se întâmplă (cel putin așa e în cazul meu).

Dar fiindcă e foarte cool sa te lași așteptat și sa intarzii minim 10-15 min din oficiu pe langa ce intalnesti pe drum pana acolo, face toata lumea sa ia decizii proaste la grabă si sa fie foarte frustrați pe nimic”.

”Eu sunt incepatoare. Mă claxoneaza tot timpul. In intersectie, cand n-am prioritate, sunt masini în drum, pur si simplu nu am cum si nici n-am voie, cel din spatele meu claxoneaza. Doamne ferește sa moara motorul, dintr-o pornire in rampa. Cel din spatele meu claxoneaza, pentru cele 5-7 secunde pierdute. Cand mă opresc la galben, cel din spatele meu iarăși. Încerc sa fiu cat mai atentă, nu vreau sa incurc circulatia, dar sigur claxonatul nu ma ajuta cu nimic”.

Comentarii Facebook