Cluj: Cântăreața Roberta Opre, bătută de grup de luptători MMA

 

Cântăreața de muzică populară, Roberta Opre, și soțul ei Ionuț Miclăuș susțin că au fost agresați de un grup de luptători MMA la un local de pe strada Piezișă, din Cluj-Napoca. 

 

Artista și-a scos certificat medico-legal și are nevoie de 9 -10 de zile de îngrijire medicală.

 

Frumoasa cântăreață de muzică populară, Roberta Opre, și soțul ei se aflau în localul London Pub, de pe strada Piezișă. Cei doi au ieșit până afară, iar când reenit masa lor era ocupată de cinci luptători MMA. Roberta susține că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați (geanta, geacă) îi aparțin, moment în care au început amenințările din partea bărbaților: ”Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”, scrie Gazeta de Cluj.

 

Între cei cinci luptători se aflau Tudor Prian și George Prian, care i-ar fi tras spre ieșire, iar Ionuț s-ar fi ales cu un pumn. Afară, Tudor Prian care este și polițist, a continuat amenințările spunându-i lui Ionuț că-l va taxa și va plăti grav, iar George Prian a început să-l lovească pe acesta, provocându-i răni grave. Roberta Opre a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap, iar Tudor Prian i-a dat acesteia un pumn, tânăra rămânând inconștientă.

 

Într-un local din Cluj-Napoca a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri un conflict între doi bărbaţi care a degenerat, cei doi aplicându-şi reciproc lovituri. Ar fi intervenit o femeie care, la rândul său ar fi fost lovită. Pentru aplanarea conflictului şi a-i despărţi pe cei doi bărbaţi a intervenit un poliţist de la o secţie rurală. Au fost dispuse verificări de către conducerea IPJ Cluj, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Conform primelor informaţii, poliţistul, aflat în timpul liber, ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări interne, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri”, a precizat Carmen Jucan, purtătorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook