Cluj: Campanie de prevenire a accidentelor. ”Atenție la motocicliști”; ”Și noi existăm în trafic” și ”Asigură-te de două ori”


Sâmbătă, 2 aprilie 2022, va avea loc la Cluj-Napoca cea de a IX-a ediție a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști.

Organizatorii transmit un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, doresc responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, posesori de trotinete, pietoni. 

Motocicliștii vor defila pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca și vor împărți autocolante personalizate participanților la trafic, cu mesajele: ”Atenție la motocicliști”, ”Și noi existăm în trafic” și ”Asigură-te de două ori”.

Campania se va desfășura în incinta parcării Emerson (municipiul Cluj-Napoca, str. Emerson, jud. Cluj). Dacă vremea va permite, vor fi invitați profesioniști în domeniu pentru a susține în cadrul evenimentului un curs teoretic și aplicat de prim-ajutor.

Comentarii Facebook