Marti 6 Decembrie

CLUJ: Bișnițar prins vânzând haine și parfumuri contrafăcute, în timpul unei razii


Polițiștii clujeni au acționat, la data de 22 mai, pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică în zona piețelor agroalimentare și a Târgului Obor, dar şi pe D.J. 150 și D.N. 15 E60. 

Conform oamenilor legii, s-a avut în vedere menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea accidentelor rutiere, prin impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 42 de persoane şi au fost controlate 19 vehicule, 6 persoane fizice autorizate şi 6 producători agricoli. Abaterile constatate au impus aplicarea a 10 sancţiuni contravenţionale, patru pentru abateri de la legislaţia rutieră, iar 6 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, dar şi parfumuri care păreau a fi contrafăcute, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea.  

Poliţiştii au dispus confiscarea produselor şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 84/1998 și folosirea unei firme, embleme sau a unui ambalaj de natură să producă confuzie cu cele folosite legitim de alt comerciant, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 11/1991. 


Comentarii Facebook