Cluj: Bătrână bătută cu BESTIALITATE de ginere. Are nevoie de ajutor - FOTO

 

Un caz absolut revoltător, care arată cât de slab este sistemul de asistență din România, a fost dezvăluit de o clujeană cu inimă.

 

O femeie în vârstă, o bunică, este bătută sistematic de ginere, iar fiica ei închide ochii la toate cruzimile. 

 

Nu stiu cum sa incep si nu stiu ce pot sa spun despre aceasta batranica care a fost batuta crunt de ginerele dansei. Sunt socata si revoltata de ce i sa intamplat bietei femei. Si acum doresc sa va spun pe scurt povestea ei... Lucrez de multi ani in incinta IULIUS MALL Cluj-Napoca si de cand lucrez o vad in fiecare zi pe tanti. Cred că o cunosc toti angajatii de la toate magazinele din Mall.

 

Vorbesc aproape zilnic cu biata femeie si ii stiu necazul: ca nu se intelege cu singura fiica si cu ginerele, care sub diferite ”influente” o bat si o batjocoresc. Dar ca si azi ... nu am vazut-o niciodata. 

 

A fost lovita cu pumnii in cap, batrana cazand jos, a continuat sa o loveasca cu picioarele. INUMAN, RUSINOS SI STRIGATOR LA CER !!! Oameni dragi, oameni cu suflet va rog distribuiti sa vada cat mai multa lume si haideti sa o ajutam pe bunicuta ! Daca cineva cunoaste un azil mai ieftin va rog sa imi scrieti. Este dispusa sa plece din casa ei pentru a-si petrece batranetile la un azil, departe de bestiile care ii mananca viata! Va rog dati share !!! Multumesc pt.intelegere si sper pentru ajutor ...”, a relatat o clujeancă pe Facebook.

Comentarii Facebook