Miercuri 28 Februarie

Cluj: Bărbat reținut la mall de mai mulți elevi, după ce a intrat peste ei în baie să le facă avansuri - FOTO


Un bărbat de circa 35 - 40 de ani a fost reținut de un grup de adolescenți, la mall -ul din Gheorgheni, după ce a intrat peste ei la baie și le-a făcut avansuri. 

Incidentul s-a produs joi, 3 iunie, în jurul orei 14.45, la Iulius Mall Cluj. ”Eram la serviciul de emigrări, de la Iulius Mall Cluj, când au venit în grabă circa 8-9 adolescenți de 14 - 15 ani, care împingeau un bărbat din spate. Era aproape reținut de aceștia, care nu voiau să îl lase să plece. Bărbatul era acuzat că a intrat peste tineri în baie și le-a spus dacă nu vor să le facă sex oral. A încercat cu mai mulți și până la urmă a fost scos afară, iar apoi tinerii l-au adus jos la Iulius Mall la biroul de emigrări, pentru că au crezut că acolo este secție de poliție”, ne-a relatat un martor la incident. 

Bărbatul acuzat era foarte speriat, pentru că tinerii ar fi vrut să cheme poliția. ”Din ce am văzut, în cele din urmă s-au răzgândit pentru că oricum poliția l-ar fi amendat cu 500 de lei”, a mai spus cel care a asistat la incident. Tinerii cred că au fost urmăriți de acest bprbat suspect, care a intrat peste ei în baie.

Poliția Cluj nu a primit nicio sesizare despre acest incident. 

Comentarii Facebook