Cluj: Au furat un frigider în 2016, iar acum s-au prezentat la victime și l-au returnat. De ce?

 

Doi bărbaţi au furat frigiderul din sediul Fundației Armonia din Cluj, în 2016, iar în 2018 l-au restituit. 

 

Sediul fundaţiei Armonia a fost spart în urmă cu doi ani chiar dacă se afla în centrul Clujului și au furat frigiderul cu tot cu alimente. Frigiderul a fost vândut cu 40 de lei, dar poliţiştii i-au prins.

 

Au fost cercetaţi în libertate, însă şefului fundației i s-a făcut milă de ei pentru că unul dintre hoţi are un copil bolnav şi nu dorea să îl vadă după gratii. Aşa că le-a propus hoţilor să îşi ceară iertare, însă bărbaţii au făcut-o într-un mod care i-a uluit pe toţi.

 

Au cumpărat un frigider cu 600 de lei şi l-au înapoiat. Pentru că au returnatul bunul, au şanse acum să scape de închisoare.

 

Şocant este faptul că eu eram în sediu când au forţat uşa, nu i-am auzit, au ieşit cu frigiderul, au ieşit pe lângă vecini şi după l-au plimbat prin tot centrul oraşului”, spune Ion Novacescu, preşedintele Fundaţiei Armonia, conform Stirileprotv.ro.

 

Hoții au fost urmăriți cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraş și i-au prins. Aceștia au fost trimiși în judecată, dar speră că gestul lor să impresioneze instanța și să scape de pedeapsă.

 

Hoții au dus frigiderul nou până la adresa Fundației Armonia.

Comentarii Facebook