Cluj - Are dreptate? Un mănășturean refuză să elibereze parcarea și blochează asfaltarea, pentru că nu are unde muta mașina - VIDEO


Interlopul Nelson Mondialu a devenit activist civic și acuză Poliția Locală că nu ia măsuri împotriva unui vecin, care blochează cu mașina lucrările de asfaltare, de la blocul lui. 

Șoferul refuză să mute mașina din parcare, pentru că nu are unde să o pună. Nelson Mondialu a făcut un circ în stilul lui, urlând pe stradă pentru a găsi șoferul. Poliția Locală nu era nicăieri, după ce șoferul protestatar i-a amenințat.

Domnule Emil Boc. Uitați ce poliție locală aveți. Oamenii ăștia lucrează și au întrerupt lucrarea pentru că unu de la noi din bloc zice că protestează pentru că nu are unde să își pună mașina. A lăsat-o acolo. A venit poliția comunală și nu i-a făcut nimic. Nici nu a luat-o și nici nu a mutat-o. Știți de ce, domnule primar? Pentru că a zis că dacă i-o mută îi dă în tribunal. Păi și atunci cine îi plătește pe oamenii ăștia că stagnează lucrarea. Tractoarele astea costă o groază de bani. Muncitorii costă o groază de bani. Din cauza lui ăsta… nu știu a cui e mașina, dar de foarte șmecher. E foarte, foarte șmecher. 

Domnule primar, Emil Boc, așa oameni ați pus la poliția locală? Vă rog frumos. Așa oameni la care le e frică de amenințări”, a spus interlopul civic Nelson Mondialu.

Un alt locatar a spus că proprietarul a mutat mașina miercuri, iar joi a pus-o la loc. ”A zis că să vadă pe care are îndrăzneala să pună mâna pe mașina lui”, a spus locatarul.

Băi, care ești proprietar la mașina asta? Băi, nerușinatule!”, a strigat Nelson Mondialu.

Vă rog să distribuiți clipul pentru a se vedea ce poliție locală are Primăria. Dacă parchezi din greșeală într-o parte și sună cineva că l-ai blocat, repede îți ridică mașina, dar aici că trebuie oamenii să lucreze e blocat”, a mai spus Nelson Mondialu. 

Știri de Cluj i-a cerut un punct de vedere primarului Emil Boc, pentru a afla poziția edilului, așa cum cere Codul Deontologic. Când îl vom avea, îl vom prezenta public.

Reamintim că și zilele trecute i-am cerut puncte de vedere, dar nu a răspuns la nicio solicitare.

Comentarii Facebook