Cluj - Anunț VIRAL de angajare! Caută muncitori pentru renovarea unui apartament cu ”vocabular decent”. Nu vrea ”necalificaţi cu aere de savanţi”


O clujeancă a scris un anunț prin care angajează muncitori pentru renovarea apartamentului, dar cei interesați trebuie să trimită CV, iar la final vor fi aleși trei oameni, dar numai după un concurs. Anunțul este serios, dar este extrem de amuzant. Femeia le-a transmis celor interesați că le va verifica firmele, pentru a vedea dacă sunt legitime.

De asemenea, muncitorii vor fi supuși unui ”test de cunoştinţe din partea noastră pt. dvs., legat de materiale, proceduri şi sfera construcţiilor, în general. În funcţie de rezultate, vom selecta candidatul potrivit pentru noi”. Clujeanca vrea ca muncitorii să aibă un vocabular decent și să ”înţeleagă clar enunţul, dacă comunică ceva în scris”.

Bună dimineaţa!

Căutăm zugrav, faianţar, parchetar PFA (Persoană Fizică Autorizată) pentru colaborare, la un ap. de 120 m2, necesită renovare completă. Meseriaşul trebuie să fie în măsură să execute planul arhitectului şi să colaboreze, atât la nivel profesional, cât şi la nivel interuman, să aibă un vocabular decent si să înţeleagă clar enunţul, dacă comunică ceva în scris.

Precizez că NU suntem interesați de oferte de la muncitori necalificaţi cu aere de savanţi, care îşi oferă serviciile la negru, şi nici de la SRL-uri dubioase nu dorim oferte (oricum verificăm istoricul firmelor la Registrul Comerţului: datorii, Cod CAEN, nr.angajaţi, etc.). Prin urmare, vă rog să ne scutiţi de comentarii, dacă știți că nu vă încadraţi la cerinţe.

Dacă vă încadraţi, aştept cu interes un mesaj în privat cu CV-ul dvs., scrisori de recomandare de la foştii clienţi şi un portofoliu pregătit cu atenţie, care vă reprezintă. Vă rog să ataşaţi, aşa cum se cuvine şi lista de preţuri, calificări/ atestate, dovada Anaf că nu aveţi datorii si o copie după Autorizaţia dvs.

Aştept cu nerăbdare CV-urile dvs. cu anexele necesare, până în data de 15 noiembrie 2023.

Execuţia lucrării va avea loc în Februarie 2024 în Cluj-Napoca.

În urma selecţiei, vom opta pentru trei candidaţi, vă vom înştiinţa până în data de 30 noiembrie 2023, pentru a stabili prima întâlnire la ap. legat de evaluare. Evaluarea include ofertarea din partea dvs., şi un test de cunoştinţe din partea noastră pt. dvs., legat de materiale, proceduri şi sfera construcţiilor, în general. În funcţie de rezultate, vom selecta candidatul potrivit pentru noi, vă rugăm să aveţi la dvs. pregătit un model de contract de prestări servicii, pe care îl putem perfecta la faţa locului.

Cu respect, gânduri bune!”, a scris femeia care ar vrea să angajeze meșteri germani.

398264965_892400965096759_6517347310362584916_n.jpg


396566004_327252993257238_2349593812564528253_n.jpg

Comentarii Facebook