CLUJ: Adolescent reținut de polițiști după ce s-a urcat beat pe motocicletă în toiul zilei, fără permis și a cauzat un accident rutier


Polițiștii clujeni au depistat, luni după-amiază, un tânăr de 18 ani, care s-a urcat beat pe motocicletă și a fost implicat și într-un accident.

Mai exact, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 15.20, un tânăr de 18 ani, din localitatea Viișoara, județul Cluj, a fost implicat într-un accident rutier, pe raza localității Viișoara”, anunță IPJ Cluj.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au deplasat la fața locului și au constatat că tânărul care a provocat accidentul rutier, deși nu deține permis de conducere, a condus o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată. Întrucât acesta emana helenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a înregistrat o concentraţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii Facebook