CLUJ: Accident mortal la Câțcău. Un fotbalist a zburat din mașină VIDEO



Un accident rutier mortal a avut loc joi seară, în afara localității Câțcău, la limita județelor Cluj și Sălaj.

Un tanar fotbalist in varsta de 27 de ani din Muncel și-a pierdut viața după ce s-a rostogolit cu masina de mai multe ori, iar pentru că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat în afara autoturismului.

Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers aseara pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci. Intreaga partida a stat pe marginea terenului, iar mai apoi a plecat cu masina spre un bar din localitatea Capalna. Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in judetul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila prin partea stanga a directiei de mers, s-a izbit de un mal de pamant dupa care s-a rostogolit de mai multe ori, maturand toti arbustii de pe marginea soselei. Pentru ca nu purta centura de siguranta, acesta a fost proiectat prin luneta in afara autoturismului cativa metri, iar la impactul puternic cu asfaltul a decedat pe loc. Martorii spun ca inainte de a pierde controlul asupra autoturismului, soferul s-a angajat intr-o depasire, dar din cauza vitezei nu a mai reusit sa revina pe banda sa de mers si a parasit soseaua. In mod ironic, in masina pe care a vrut sa o depaseasca se aflau prietenii lui pe care cu doar cateva minute inainte ii urmarise jucand fotbal la Catcau. Cei care au asistat la meci spun ca tanarul ar fi consumat cateva beri pe marginea terenului, dupa care a pornit la drum, scrie dejeanul.ro.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o ambulanță cu medic, însă medicii nu au putut să mai facă nimic pentru a-i salva viața.

Politistii de la rutiera au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate care a fost cauza accidentului. Trupul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej, iar medicii legisti vor preleva probe biologice pentru a afla daca a avut alcoolemie in sange inainte de a se urca la volan.


Comentarii Facebook