CLUJ: Accident mortal cauzat de neatenție! O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost rănite


Un accident rutier grav, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii, a avut loc, marți seară, în jurul orei 18.20, pe raza localității clujene Mihai Viteazu.

Din primele informații, un bărbat de 32 de ani din municipiul Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de vehicului pe care îl depăşea, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş. Din acest motiv, a acroşat autoturismul depăşit, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă ajungând în şanţul care mărgineşte partea carosabilă.

În urma accidentului, o femeie de 31 de ani din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de bărbatul care a provocat accidentul, şi-a pierdut viaţa. De asemenea au fost răniţi uşor conducătorul auto vinovat, o femeie de 35 de ani din Cluj-Napoca şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni.

Polițiștii clujeni efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook