CLUJ: Accident cu patru victime la Coplean! Victimele au fost salvate de un pompier aflat în timpul liber VIDEO



Un accident rutier, sodat cu rănirea a patru persoane, a avut loc sâmbătă seară, pe raza localiții Coplean.

Accidentul a avut loc sambata seara in jurul orei 22:30 pe DN1C intre localitatile Coplean si Catcau. Din primele informatii, un autoturism Seat inmatriculat in judetul Salaj care circula pe directia Baia-Mare – Dej s-ar fi angajat in depasirea unui autotren fara sa se asigure, intrand in coliziune cu un microbuz inmatriculat in Republica Moldova in care se aflau patru persoane. In urma impactului extrem de violent, soferul autoturismului, un tanar in varsta de 19 ani din Capalna si pasagerul de pe locul din dreapta, in varsta de 22 de ani, au suferit rani. De asemenea, din microbuzul care se deplasa spre Franta, au fost ranite doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani si fiica lui de doar 10 ani, scrie dejeanul.ro.

Un pompier din cadrul Detașamentului de la Dej a fost martor la eveniment, iar după ce a sunat la 112, plutonierul majoi Radu Achimaș le-a acordat primul ajutor victimelor, folosind trusele medicale din autoturisme.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ambulanței, care au transportat persoanele rănite la spital, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.


Comentarii Facebook