CLUJ: Accident cauzat de un șofer beat la volan și fără permis. S-a ales cu dosar penal


Polițiștii clujeni au fost solicitați, în acest weekend, pentru a interveni la un eveniment rutier sodlat cu pagube materiale, cauzat de un șofer beat la volan și care nu avea nici măcar permis de conducere.

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 02.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier cu pagube materiale produs pe raza localităţii Finişel, pe D.J. 107J. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul care a provocat evenimentul rutier, nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook