Client țepuit de la o cursă Bolt. ”Vor să fure de unde apucă”, ”Am pățit asta la Cluj”


Un client a fost înșelat la Cluj cu peste 50 de lei după o cursă Bolt, pentru că șoferul nu ar fi oprit cursa după ce pasagerul a coborât.

Când șoferul Bolt nu îți închide cursa când te dai jos din mașină crezandu-se șmecher. De fapt asta este țară... de oameni care se cred speciali, care cred că totul li se cuvine și care vor să fure de pe unde apucă. Până la urmă țară și politicienii ei sunt de fapt oglinda poporului. Pentru că cei corecți, onești devin excepții în timp ce combinatorii, șmenarii devin regula. Soferul Bolt - Florin Alexandru”, a scris jurnalistul Stelian Muscalu într-o postare pe Facebook.

Clujenii au spus că și ei au pățit lucruri similare. ”Bolt, sunteți de tot râsul cu tariful dinamic, mai bine folosesc taxi. La Cluj funcționează foarte bine, voi sunteți jăpcarii din orașe, nu taximetriștii tatuați!” a comentat un bărbat.

La Cluj nu funcționează așa, majoritatea taxiurilor sunt curate, și șoferii civilizați. E drept că am întâlnit și loaze, un șofer odată la 5 ani. Cei cu învârteli sunt Activ taxi, aka rechinii de pe vremuri”, a spus un clujeamn.

Bună ziua, (...)! În primul rând, ne pare rău pentru această experiență neplăcută. Comportamentul șoferului nu este unul pe care ni-l dorim de la partenerii noștri și tocmai de aceea luăm măsuri care să descurajeze aceste incidente. Pentru a putea remedia situația față de tine și pentru a putea aplica măsurile necesare în cazul șoferului, te rugăm să raportezi cursa în aplicație, prin funcția de Asistență. Echipa noastră de suport a fost deja înștiințată și așteaptă mesajul tău”, au transmis cei de la Bolt.

338884745_3590236187965763_4836737618913002297_n.jpg

Comentarii Facebook