Sambata 30 Mai

Circulația restricționată pe podul Horea din Cluj-Napoca din cauza lucrărilor de modernizarePrimăria Cluj-Napoca anunță că circulația va fi restricționată pe podul Horea, fiind începute lucrările de modernizare, care fac parte proietul pentru modernizarea tramei stradale.

Pentru acest pod executia lucrarilor presupune restrictionarea circulatiei pe benzile de circulatie, altele decat linia de tramvai (tramvaiul va circula pe perioada lucrarilor), anunță reprezentanții Primăriei.

Lucrarile vor incepe marti, 24 iunie 2014 pe sensul de circulatie dinspre Piata Mihai Viteazu inspre Gara si vor dura aproximativ 45 de zile, iar circulatia va suferi urmatoarele modificari:

Interzicerea virajului la stanga de pe strada G. Baritiu spre Gara, cu exceptia tramvaiului;

De pe strada Regele Ferdinand se va permite circulatia la stanga pe strada Baritiu, respectiv la dreapta spre P-ta Mihai Viteazu, circulatia pe directia inainte spre strada Horea fiind permisa doar mijloacelor de transport in comun;

Din Piata Mihai Viteazu se va permite numai circulatia la stanga spre strada Regele Ferdinand, respectiv inainte pe strada G.Baritiu, exceptie mijloacele de transport in comun.

Trasee de circulatie pentru directia Centru – Grigorescu, Centru – Gara: G. Baritiu/Regele Ferdinand – P-ta Mihai Viteazu – I.P.Voitesti - Pod Traian – Dacia – Dragalina/Horea;

Pe Podul Traian cele 3 benzi de circulatie se vor reorganiza in sensul acordarii a 2 benzi de circulatie la mers dinspre strada I.P. Voitesti spre Dacia.

Toate restrictiile de circulatie vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere, marcaje si vor fi refacute programele de semaforizare.

Comentarii Facebook