Miercuri 24 Aprilie

Circulatia pe DN1F, intre Cluj si Zalau, ar putea fi reluata in circa o ora

Circulatia pe drumul national 1F intre Cluj si Zalau ar putea fi reluata in circa o ora, pentru ca apa care a inundat soseaua in localitatea Sanpaul se retrage.

 

Viceprimarul comunei Sanpaul, Ioan Sumblea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca in prezent pot trece doar camioanele si alte masini mari. "Apa a inceput sa se retraga. In circa o ora speram sa se retraga suficient cat sa permita reluarea traficului pentru masinile mici", a spus viceprimarul.

 

Traficul a fost oprit in Sanpaul, pe DN 1F, in aceasta dimineata la ora 7.00, dupa ce Valea Topei s-a revarsat peste sosea. Potrivit localnicilor, apa avea dimineata 70-80 de centimetri pe o distanta de un kilometru si jumatate. Circulatia a fost deviata prin Aghiresu.

 

In comuna Sanpaul, inundatiile au afectat trei case in localitatea Sard si a distrus partial podul aflat in constructie peste Valea Topei pe drumul care duce spre satul Berind. "Se poate circula dar numai pe un sens", a declarat viceprimarul. Autoritatile locale asteapta retragerea apelor ca sa evalueze pagubele produse.

Comentarii Facebook