Vineri 27 Ianuarie

Circul Internațional, în premieră la Cluj-Napoca! Spectacole grandioase vor avea loc în perioada 22 septembrie - 16 octombrie


Cluj-Napoca va fi pentru prima dată gazda unor evenimente cu adevărat magice. În perioada 22 septembrie - 16 octombrie, Circul Internațional vă invită la o serie de spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia să se bucure de personajele îndrăgite din desene animate, „motociclişti în globul morţii", acrobaţii și numere de dresaj cu animale domestice. 

Evenimentul va avea loc lângă Magazinul Cora, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142, în perioada 22 septembrie - 16 octombrie. Clujenii se pot bucura de magia circului în fiecare seară, de la ora 18:00. Precizăm că sunt ultimele spectacole din 2022 pentru Circul Internațional. Atenție! În zilele de luni și marți nu sunt spectacole, iar duminică, 16 octombrie, ultimul spectacol va avea loc de la ora 15:00. 

Acrobații Circului Internațional au fost până acum la Arad, Oradea, Timișoara. Venirea circului în oraș însemnând de fiecare dată pentru copii, un moment de bucurie. Deși, în ultimii doi ani au avut parte doar de restricții, cei de la circ au încercat să le facă pe plac celor mici. În cadrul circului sunt câțiva tineri care încearcă prin numerele lor de acrobație să le ofere celor mici amintiri frumoase. Organizatorii sunt din mai multe țări printre care Serbia și Ucraina, iar pentru că trebuie să fie și un număr mai periculos care să țină spectatorii cu sufletul la gură au introdus „Motocicliștii în Globul Morții”. Cu siguranță și clownul va merita multe aplauze, mai ales că implică în numerele lui și „personaje din sală”. 

Spectacolul Circului Internațional durează o oră și jumătate, timp în care nu doar micuții nu au nicio șansă să se plictisească, ci și adulții. Nu ratați această experiență fantastică! 

Biletele nu pot fi cumpărate online, fiind disponibile exclusiv la casieria circului!

circ 3.jpeg

Comentarii Facebook