Cine este tânărul care s-a sinucis sărind de la etajul 24 pe Calea Florești: „Un bărbat sensibil, vulnerabil și foarte greu încercat de viață”


Tânărul de 34 de ani care s-a aruncat sâmbătă, 4 iunie, de la etajul 24 al blocului West City Tower de pe Calea Florești se numește Mihai Sebastian Micu, originar din Satu Mare. 

Bărbatul era angajat la o firmă producătoare de aparatură medicală din Cluj-Napoca și locuia în Florești. „Un bărbat sensibil, vulnerabil și foarte greu încercat de viață”, așa îl descrie un apropiat pe tânărul care a șocat comunitatea clujeană în urmă cu două zile când a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul 24. 

Citește și: Cluj: Un tânăr s-a aruncat de pe turnul din Mănăștur, de la etajul 24. Sinuciderea a șocat opinia publică - FOTO

mihai suicid 3.jpg

Mihai avea cele mai bune bancuri proaste, cea mai haioasă interpretare a genericului din ‘Sailor Moon’ și cea mai albastră privire pe care am avut privilegiul de-a o avea aproape”, a spus o prietenă de-a bărbatului. 

mihai suicid 1.jpg

Anchetatorii încearcă să afle ce l-a determinat pe tânăr să își pună capăt zilelor, chiar dacă cei din jur știau că acesta este depresiv, nu s-au gândit nicio secundă la faptul că ar putea să comită suicid. 


Comentarii Facebook