Cine este șoferul McLaren -ului care a produs accidentul din Făget - FOTO


Un McLaren de peste 100.000 de euro a produs un accident de circulație soldat cu doi răniți, marți după-amiaza, în Făget, spre Sălicea.

Șoferul (34), care a făcut senzație prin Cluj-Napoca pe parcursul întregii zile, etalându-și super-mașina, este din Certeze, județul Satu Mare, o comună a milionarilor plecați la muncă în străinătate și care au devenit faimoși pentru că investesc în proprietăți extravagante în Certeze sau în mașini de lux. Unii sunt atât de împătimiți încât își fac case cu lift interior, deși ei nu locuiesc acolo. Prin Certeze nu este o surpriză să vezi bolizi precum Ferrari, McLaren sau Mercedes sport.

Accidentul din Făget s-a produs în jurul orei 18.00. Conform primelor cercetări, vina pentru producerea accidentului aparține șoferului bolidului. Acesta a lovit un autoturism care circula regulamentar, iar apoi a fost lovit și un autoturism parcat.

Inițial, cei implicați în accident au refuzat să fie transportați la spital pentru îngrijiri medicale, dar în cursul nopții două persoane din autovehiculul care circula regulamentar s-au prezentat la UPU Cluj, pentru îngrijiri. 

Poliția a fost sesizată și s-a deschis un dosar penal, pentru producerea unui accident soldat cu răniți ușor.

Șoferul vinovat, Dan Vasile Daniel, are 34 de ani și este din Certeze, județul Satu Mare.

Comentarii Facebook