Cine este bărbatul care a murit în accidentul grav de pe Autostrada Transilvania: ”Dumnezeu sa îl ierte, păcat băiat tânăr!”


Bărbatul de 29 de ani care a murit în accidentul tragic de pe Autostrada Transilvania își ducea bpiatul la medic, la Satu Mare. 

Costel Răducan conducea și mergea de la Buzău spre Satu Mare împreună cu o mătușă și băiatul acesteia, în vârstă de 14 ani, care avea programare la un consult oftalmologic.

Mașina condusă de el a intrat pe constrasens oe breteaua de urcare pe autostrada dinspre Nădășelu, direct într-un TIR care circula regulamentar.

Șoferul a murit pe loc, iar mătușa a doua zi. A supraviețuit băiatul de 14 ani, care a fost tratat de medicii din Cluj. 

ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism și un autotren la urcare pe A3 dinspre sens giratoriu Nădășel către Gilău. Au fost anunțate 3 victime, dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ. O persoană de sex feminin a fost declarată decedată după extragerea din autoturism, un bărbat este în stop cardio-respirator – se fac manevre de resuscitare, a treia persoana, minor, conștient, i se acordă îngrijiri medicale”, au anunțat salvatorii, imediat după accident.

Rudele au transmis mesaje sfâșietoare după dispariția lui Costel. Acesta a lăsat în urmă doi copii, care vor trebui să crească fără tată.

”Încă nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!!!”, „Nu pot crede că numai ești, bunul meu prieten… sper că este doar un vis urât”, „Nu cred că rândurile mele îți vor putea alina durerea şi tristețea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viață a ființei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere. (ȘI TOTUȘI NU ÎMI VINE SĂ CRED. CĂ ACUM 2 SĂPTĂM NI AM PETRECUT CLIPE FRUMOASE NOI DOI)”, „Încă nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!”, „Dumnezeu sa îl ierte, păcat băiat tânăr!”, „Pe bune nu îmi vine să cred! Dumnezeu să te ierte prieten drag”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit Daniel.


Comentarii Facebook