Cine e interlopul care l-a RUPT în bătaie pe antrenorul de înot de la Olimpic? Poliția promite arestări


După bătăile crunte din ultima perioadă între angajaţii firmei de pază Scutul Negru şi mai mulţi tineri din oraş, IPJ Cluj a deschis mai multe dosare penale, asupra cărora vom mai reveni. Potrivit unor poliţişti clujeni, operaţiunea poartă denumirea "rază de soare" şi are menirea de a pune capăt valului de violenţe care s-au înregistrat în ultima perioadă.

Primul pas în această operaţiune complexă a constat în identificarea autorilor care l-au bătut cu bestialitate pe antrenorului de înot Andrei Pop. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în incinta bazinului olimpic din Cluj Napoca, în faţa unor copii care luat lecţii de înot. Incidentul este şi mai grav, deoarece antrenorul de înot a fost bătut pentru a fi intimidat să nu dea declaraţii de martor într-un alt dosar privind o bătaie recentă.

Autorul agresiunii a fost identificat în persoana lui Radu Horincă, zis "Flash-ul", din cartierul Grigorescu. Acesta a fost căutat de poliţiştii în cursul zilei de azi la adresa la care locuieşte dar nu a fost găsit. Aceleaşi surse judiciare susţin că Radu Horincă şi celălalt agresor au fost trimişi la bazinul olimpic ca să îl bată pe Andrei Pop, din cauza faptului că acesta a fost martorul unui incident în care a fost implicaţi mai mulţi membrii ai firmei de pază Scutul Negru. Incidentul cu pricina a avut loc chiar în centrul Clujului, în zona Piaţa Unirii. În prezent, poliţiştii clujeni derulează o amplă anchetă, care se pare că se va lăsa cu arestări în zilele care urmează.

Aceleaşi surse judiciare susţin că antrenorul de înot a fost bătut pentru a fi intimidat şi pentru a nu mai da declaraţii de martor.

După ce a fost bătut cu bestialitate, Andrei Pop a fost transportat la Clinica de Chirurgie Maxilo Facială, unde a fost supus unei operaţii complicate. În urma loviturilor de pumni pe care antrenorul Pop i-a primit în zona feţei, acesta a suferit mai multe fracturi de maxilar.

În cazul său, medicii de la IML Cluj eu emis un certificat medico legal pentru 70 de zile. Pe baza acestui document, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj a deschis un dosar penal în care cei doi agresori sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă.

 

Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere.

 

Comentarii Facebook