Cine e directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca


Dr. Simona Nicoară este noul director medical interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. 

Noul director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a numit un nou director medical interimar, după ce dr. Adela Golea a demisionat.

Prof. Dr. Simona Nicoară s-a alăturat echipei manageriale a SCJU, iar anterior numirii sale a fost medic șef al Secției Clinice Oftalmologie din cadrul spitalului. În același timp, Prof. Dr. Simona Nicoară este cadru didactic al UMF „Iuliu Hațieganu” și coordonează o vastă activitate de cercetare.

Cu peste 90 de lucrări publicate în reviste de specialitate, autor a două cărți de oftalmologie și al unui îndreptar de lucrări practice pentru studenți, cu o consistentă experiență profesională (aproximativ 400 de intervenții chirurgicale pe an), Prof. Dr. Simona Nicoară a introdus tehnici moderne de chirurgie vitreo-retiniană în secție, în 2006 a realizat prima fotocoagulare laser pentru retinopatia prematurității în Cluj, iar în 2009 a utilizat pentru prima oară în România injecția cu anti-VEGF pentru retinopatia prematurității”, precizează conducerea Spitalului.

Dr. Simona Nicoară: Numirea este o provocare pentru mine

Funcția de director medical interimar este pentru mine o onoare și în același timp o provocare. Pornesc pe acest drum nou cu încredere și speranță, simțindu-i parteneri pe toți colegii mei din cadrul SCJU Cluj-Napoca, motivată de dorința de a face bine”, a declarat Prof. Dr. Simona Nicoară.

Comentarii Facebook