Cinci șoferi BEȚI prinși dintr-un FOC. E invazie pe drumurile Clujului, în weekend

 

Polițiștii clujeni au făcut o razie în weekend și au prins cinci șoferi beți, dintr-o lovitură/. 

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au constatat nu mai puţin de 10 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În 5 cazuri dintre acestea, poliţiştii au depistat conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în celelalte cazuri au depistat conducători auto care nu posedau permis de conducere, ori conduceau autovehicule neînmatriculate”, precizează Poliția Cluj.

 

La data de 19 octombrie a.c., ora 03:10, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti-Postul de Poliţie Comunală Gilău, au depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna Floreşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 N, prin localitatea Gilău, sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de  1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Între cele zece persoane cu dosar penal se regăsește și un minor. 

 

În 18 octombrie a.c., ora 15:40, un tânăr de 16 ani, din localitatea Mica, judeţul Cluj, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Mica, a pătruns în intersecţia cu DJ 172 F, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, dinspre Dej înspre Beclean, intrând în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani, nu poseda permis de conducere. De asemenea, s-a constatat faptul că mopedul nu era înregistrat.

Comentarii Facebook