Cinci lacuri noi de pescuit apar la Jucu

 

Pescarii din Cluj au la dispoziție cinci lacuri pentru practicarea pescuitului, amenajate pe 20 de hectare de Asociatia Judeteana a Pescarilor Sportivi Cluj.

 

Lacurile, aflate in spatele fabricii Bosch, sunt in proprietatea USAMV Cluj si erau de mult timp abandonate. Asociația le-a luat în arendă, incepând cu data de 1 iulie 2014, și a demarat curățenia și amenajarea corespunzatoare pentru pescuit.

 

Taxa de acces este de 10 lei pe zi, dar și așa mulți încearcă să ”feteze”.

 

Sambata si duminica, seful AJPS, Andrei Pop, alaturi de care s-a aflat consilierul AJPS Cristian Gherghisan si Kiss Stefan de la clubul din Gherla, insotiti de jandarmi de la Gherla, au facut vizite inopinate la lacuri. Daca sambata au fost gasiti la pescuit aproximativ 40 de pescari, chiar si din Gherla, duminica abia au numarat vreo 10.

 

”Lacurile de la Jucu au potential”, spune Andrei Pop, directorul AJPS Cluj. ”Se poate pescui cu 3-5 bete, la caras, biban si crap. Prima populare o vom face la primavara”, a mai spus șeful AJPS, citat de Gherlainfo.ro.

 

Terenul din jurul unuia dintre lacuri a fost cosit, iar copacii au fost aranjați. Urmează ca zona să fie îngrădită și să fie montate panouri de avertizare.

 

Comentarii Facebook