Cherecheş, din nou în atenţia procurorilor. Telefoanele şi calculatoarele fostului primar din Baia Mare, percheziţionate în prezenţa soţiei sale


În luna noiembrie, fostul primar Cătălin Cherecheş a părăsit ţara înainte de a primi condamnarea finală de cinci ani de închisoare pentru fapte de corupţie, pe la Vama Petea, folosind cartea de identitate a verişorului său aflat în Germania. Astăzi, telefoanele şi calculatoarele fostului primar din Baia Mare au fost percheziţionate, în prezenţa soţiei sale.   

Anchetatorii vor să afle dacă fostul primar din Baia Mare a fost ajutat să fugă din ţară înainte de condamnarea finală şi dacă această fugă a fost premeditată.

E vorba despre dispozitivele ridicate de anchetatori după ce fostul edil a fugit din ţară. În luna decembrie au fost făcute percheziţii în fostul birou de la primărie, dar şi în cele două locuinţe ale lui Cherecheş din Baia Mare. Vor fi verificate şi telefoanele Tabitei Cherecheş, soţia lui Cătălin Cherecheş, scrie Observator.

Blonda pe care primarul din Baia Mare a luat-o de soție este Tabita Gliga, din Reghin, județul Mureș. Tânăra este un creator de modă de succes, cu mai multe magazine de profil, situate în marile orașe din Transilvania, dar este și studentă la Cluj. 

Comentarii Facebook