Duminica 10 Decembrie

CFR suplimentează numărul trenurilor spre Litoral în minivacanţa de 1 mai, pentru a evita supraaglomerarea


CFR Călători suplimentează numărul trenurilor spre litoral în minivacanța de 1 Mai. 

În perioada 27 aprilie - 2 mai, oamenii vor putea călători direct cu trenul către mare din oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara. De altfel, în minivacanţă vor exista şi rute rapide de doar două ore din Bucureşti către Constanţa.

Amintim că, cei care cumpără biletele online au parte de o altă reducere de 10%. 

Cu prilejul minivacanței de 1 Mai care prin tradiție este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia'', anunță CFR Călători.

De asemenea, călătorii din regiunile țării au la dispoziție și serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat, la una-două ore, pe ruta București Nord – Constanța.

Compania va suplimenta în aceeași perioadă și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibilitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță'', se menționează în finalul comunicatului.

Comentarii Facebook