CFR Călători lasă la latitudinea clientului alegerea locului și a vagonului în cazul achiziționării biletelor online


Familiile sau grupurile de prieteni care-și doresc de acum să circule cu trenul nu vor mai trebui să se roage de acum de casierii de la ghișeele CFR pentru a obține un bilet pe locuri apropiate. Aceasta deoarece, începând cu 1 martie, aceștia își vor putea alege locul și vagonul la biletele achiziționate online.

„Fie că doriți să călătoriți pe un loc la fereastră pentru a vă bucura de priveliște sau preferați să stați în vagon alături de prieteni sau familie, cu CFR Călători vă puteți alege locul și vagonul în care doriți să călătoriți. CFR Călători a îmbunătățit aplicația de cumpărare online a biletelor de tren prin introducerea acestei noi facilități”, transmite CFR Călători. 

Această facilitate se află încă în perioada de testare, însă, după acest timp, reprezentanții instituției promit călătorilor că această nouă funcție va putea fi accesată cu ușurință de cei care-și doresc să circule cu trenul și va fi valabilă „la orice rang de tren cu regim de rezervare obligatoriu sau facultativ, doar la vagoanele de clasa 1 și a 2-a”.

IMPORTANT: Alegerea locului este posibilă pentru biletele cumpărate cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea trenului.

De asemenea, CFR Călători a transmis și pașii pe care trebuie să-i urmeze călătorul atunci când intenționează să-și aleagă locul și vagonul: 

  • Intrați pe cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă cu cel puţin 24 de ore înaintea plecării trenului pe care vi-l doriți;
  • Selectați locația de plecare, locația în care doriți să ajungeți și dați click pe căutare;
  • Din lista de trenuri afișată, alegeți și trenul cu care doriți să călătoriți și apăsați butonul „cumpără”;
  • Apoi selectați clasa, tipul biletului și apăsați butonul „pasul următor”;
  • La pasul al 3-lea, după ce veți selecta numărul de călători, mergeți în josul paginii la secțiunea „personalizate” și apăsați butonul „Alegeți locurile”;
  • Se va deschide o fereastră unde veți putea selecta vagonul și locul pe care îl preferați, iar pentru a salva preferințele dumneavoastră apăsați „salvează”;
  • Apoi urmează afișarea prețului, autentificarea în contul dvs., confirmarea selecției, datele călătorului și achitarea biletului.

Comentarii Facebook