Cetățeni străini, depistați cu ședere ilegală la Cluj


Polițiștii de la Serviciul pentru Imigrări Cluj au descoperit, în perioada 09-12 ianuarie 2015, mai mulți tineri care au depășit termenul de ședere în România.

Conform oamenilor legii, ”au fost depistaţi cu şedere ilegală un număr de şapte cetăţeni străini, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, patru din Tunisia şi câte unul din Maroc, Nigeria şi Mauritius, care, la expirarea dreptului de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării şi nici nu au întreprins demersuri în scopul prelungirii acestuia”.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au îndrumat cetăţenii străini să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Cluj, cu documentele necesare în scopul prelungirii dreptului de şedere, întrucât sunt înscrişi la instituţii de învăţământ superior din Cluj - Napoca şi urmează cursurile acestora.

Totodată, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi, în valoare totală de 2.800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în Romania, republicată.

Comentarii Facebook