„Cetățeanul exemplar”, Culiță Sterp, se afla și sub influența substanțelor interzise, în momentul accidentului din Cluj


Culiță Sterp se afla sub influența drogurilor în momentul în care a produs accidentul din centrul municipiului, în noaptea de 17 noiembrie. 

Potrivit IPJ Cluj, anchetatorii au extins urmărirea penală în  cazul lui Culiță Sterp și pentru conducerea sub influența drogurilor în cazul accidentului produs în noaptea de 16 spre 17 noiembrie, în Cluj-Napoca. 

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Iniţial, cântărețul a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie și a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis să îl plaseze pe manelist sub control judiciar pentru 60 de zile.

Astăzi, marți, 22 noiembrie, anchetatorii au primit raportul toxicologic care arată că tânărul în vârstă de 30 de ani se afla şi sub influenţa drogurilor. Cât despre alcool, Culiţă Sterp a avut, în momentul în care a fost testat, o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Comentarii Facebook