Cetățeanul american care a făcut scandal pe o casă din Cluj-Napoca, a fost reinternat la psihiatrie. Fusese externat cu o zi înainte de incident


Bărbatul în vârstă de 30 de ani, cetățean american, care şi-a sechestrat soţia duminică şi a amenințat că o va ucide, a fost internat la psihiatrie. Clujeanca în vârstă de 27 de ani este încă în stare de şoc după ce a reuşit să scape de furia lui. Vecinii spun că individul este extrem de periculos. 

Încă de ieri, după ce a fost încătuşat, bărbatul a fost transportat la Unitatea de primiri urgenţe, iar mai apoi a fost internat la o clinică de psihiatrie, internat forţat pe secţia de toxicologie, pentru că anchetatorii vor să afle dacă ieri pe timpul episodului ar fi consumat şi substanţe psihoactive, transmite Observator

Tot de la Psihiatrie ieşise cu doar o seară înainte, după ce a ajuns acolo cu o săptămână în urma unui alt episod violent când a vandalizat mai multe maşini de pe stradă şi şi-a ameninţat vecinii. A fost prins atunci după 12 ore, extrem de agitat lângă maşină, într-o localitate de lângă Cluj.

Procurorul care a anchetat atunci cazul a cerut internarea acestuia forţată în spital, a şi obţinut acest lucru, dar a cerut şi o expertiză psihiatrică, însă nu a mai apucat să primească răspuns de la instanţă, pentru că alaltăseară, cu starea ameliorată, bărbatul a fost preluat din spital de cineva din familie. 

Bărbatul este cercetat în acest moment pentru distrugere, ameninţări, lipsire de libertate şi violenţă în familie. Astea sunt fapte pentru care poliţiştii s-au autosesizat pentru că până în acest moment soţia agresată nu a depus plângere, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook