Cerul Clujului, „pictat” în nuanțe de roz în această dimineață! Cum au surprins clujenii fenomenul spectaculos - FOTO


Clujenii, și nu numai, au avut parte de o priveliște superbă în dimineața zilei de marți. Cerul a fost colorat în culori incredibile, predominând culoarea roz și portocaliu. Fenomenul spectaculos a „inundat” rețelele de socializare.

Oamenii au surprins din stradă sau de la balcon cel mai frumos răsărit al iernii, un fenomen pe care meteorologii îl pun pe seama particulelor de apă din atmosferă care reflectă lumina soarelui.

Meteorologii spun că astfel de fenomene sunt absolut normale. Vorbim, practic, de lumină și lumina știm că are lungimi de undă diferite pe care le percep, iar acest cer roz îl putem observa atât la apus cât și la răsărit în anumite condiții, fenomenul este accentuat de prezența în atmosferă a unor molecule de apă sau a norilor. 

„Unele panorame sunt prea minunate ca să le pui vertical, pe story. De asta le împărtășești cu toată lumea. Bună dimineața de la Cluj. Să vă faceți ziua cât se poate de bună, că arată bine la început!”, a scris și actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu, pe o rețea de socializare. 

Foto: Facebook/Bogdan Bob Radulescu

1.jpeg

Foto: Sergiu Razvan 

cluji.jpeg

Foto: Cartierul Bună ziua/sursa: cititor Știri de Cluj

2.jpeg

Foto: Dezmir/sursa: cititor Știri de Cluj

3.jpeg

Foto: Facebook/Traiesc in Manastur/Popovici Ioana

4.jpeg

Foto: Facebook/Traiesc în Manăștur/Korobian Gabriela-Roxana

5.jpeg


Comentarii Facebook