CERT-Transilvania adună în continuare donații pentru refugiați din Ucraina, în centrul din Cluj-Napoca


CERT-Transilvania adună de 6 luni donații pentru refugiații ucraineni, în centrul de colectare donații Parking Primăverii 8.

Din păcate războiul este departe de a se fi încheiat și aceste familii de refugiați au în continuare nevoie de sprijinul nostru pentru a rezista de la o zi la alta și pentru a-și hrăni copiii. De aceea, facem apel către toți cei care doresc să ajute cu donații în produse, să ne viziteze centrul Parking Primăverii 8 (Mănăștur, vis-a-vis de școala Ion Creangă, pe Aleea Peana), în zilele de Luni , Miercuri și Vineri, între orele 18 și 20”, precizează reprezentanții asociației.

Produsele care pot fi donate: 

- legume, ceai, cafea (la pachete de 250 g ideal, să fie mai multe), lapte UHT, cereale (inclusiv fulgi de ovăz), zahăr, făină albă, hrișcă decorticată, orez, pufuleți, covrigei (sărați), conserve de pește, supe, conserve de mâncare gătită, conserve de carne, legume la conservă (porumb, mazăre, ciuperci), pate (inclusiv vegetal), tocană de legume, dulceață;

- dulciuri pentru copii, mâncare copii (piure, terci, lapte praf), scutece ( doar mărimile 4,5,6 - ideal pants), șervețele umede copii, periuțe și paste de dinți copii, produse igienă copii;

- creme, periuțe și pastă de dinți adulți, gel de duș, șampon, săpun, absorbante, hârtie igienică, deodorant, creme, detergent vase, detergent haine.

 Donații în bani pot fi făcute în contul RO36BTRL01301205109280XX, SWIFT: BTRLRO22, titular Asociația CERT-Transilvania, cu referința ”centrul Primăverii”.

Comentarii Facebook