Cerșetor din Cluj-Napoca bătut și lăsat cu mâna ruptă de poliția locală! Pentru a-și ține gura, l-au mituit în Gară - VIDEO


Poliția Cluj anunță că acest caz este în cercetare. 

La data de 8 iunie 2020, poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Petroșani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Cluj-Napoca, asupra acestuia ar  fi fost exercitate acte de violență de către două persoane, ulterior, prin intermediul unui apel precizând că ar fi fost agresat de doi funcționari publici. 

În baza sesizării de la acea dată, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și identificarea persoanelor care ar fi luat parte la starea conflictuală”.

-----------------------------

Știrea inițială

Un cerșetor din Cluj-Napoca ar fi fost bătut de polițiștii locali și apoi abandonat cu mâna ruptă la marginea orașului. Acolo l-a găsit un șofer, care a chemat poliția națională.

Într-o filmare, polițiștii locali îi dau cerșetorului 500 de lei pe peronul Gării Cluj, pentru a nu depune plângere, scrie Foaia Transilvană

Cerșetorul a fost depistat de doi polițiști locali, în civil, și dus la Sediul Primăriei Cluj din Piața Unirii. Acolo a fost lovit cu bastonul și i-ar fi fracturat mâna. Victima ar fi fost abandonată la marginea orașului, unde a fost găsită de un șofer. 

Cerșetorul a fost dus la UPU Cluj, unde poliția a fost chemată și s-a pornit o anchetă. Victimei i-a fost pusă mâna în ghips la Clinica de Ortopedie Cluj, iar apoi externată. 

Într-o înregistrare video apare bătrânul cerșetor cu mâna în ghips, în timp ce i se oferă și primește 500 de lei pentru a nu avea alte ”pretenții”. ”Amu să văd ce fac cu mâna asta”, a spus victima, iar replica a fost că ”Aia trece. Cumpărăm noi o cremă că toată lumea și-a rupt mâna”.

Insistența a fost ca cerșetorul să semneze înțelegerea prin care renunță la pretenții, deși totul pare abuziv.

Video: Foaia Transilvană / YouTube

Comentarii Facebook