Cercetătorul sângelui artificial merge la București, dar nu să ”RUPĂ” ușa Ministerului Cercetării

 

Cercetătorul clujean, Radu Silaghi Dumitrescu, merge la București, dar nu să ”rupă” ușa Ministerului Cercetării, așa cum se aștepta toată lumea.

 

Radu Silaghi Dumitrescu a plecat la București, în plin scandal privind lipsa de finanțare pentru sângele artificial, dar nu pentru a discuta cu cei de la Ministerul Cercetării. Misterios, cercetătorul a fost întrebat dacă se duce la Minister, dar a replicat, în cele din urmă, că merge să mai primească un premiu pentru munca lui.

 

Veți merge și la Miisterul Cercetării?”, a fost întrebat Radu Silaghi Dumitrescu. Acesta s-a eschivat spunând că nu poate preciza scopul vizitei. La insistențele presei, cercetătorul clujean a răspuns că merge să mai ridice un premiu. 

 

Conform unor surse, conducerea UBB Cluj este deranjată de afirmațiile lui Radu Silaghi Dumitrescu din ultima vreme, conform cărora nu este ajutat în munca lui. ”Profesorul nu are cum să fie sprijinit de Ministerul Cercetării, dacă nici măcar nu a depus o cerere de finanțare”, au replicat cei de la UBB Cluj.

 

Inventatorul sângelui artificial a rămas fără finanțare: Clujul riscă să piardă INVENȚIA și premiul Nobel

Comentarii Facebook