Sambata 30 Mai

Centura Valcele - Apahida se surpa! Seful de la drumuri: Surparea ne arata ca lucrarea este bine facuta VIDEO


Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, Ion Pantelimon, a declarat ca surparea zidului de sustinere de la centura Valcele Apahida arata ca lucrarea e bine facuta.

"Pana la aceasta data micropilotii si cu ancorele nu au suferit niciun fel de destabilizare. Practic s-au inclinat grinzile cu tot cu micropiloti. In aceasta situatie, practic micropilotii si-au facut rostul. Vreau sa va spun ca suntem cu sufletul impacat, in sensul ca prin acest fortaj ni s-a dovedit faptul ca ei sunt ancorati unde trebuie si la dimensiunea care trebuie. Practic ca si ancorajul este bine facut", a declarat Ion Pantelimon.

Seful DRDP Cluj a mai spus ca surparea nu pune in pericol centura. "Vreau sa va spun apropo de cum se circula. Lucru sigur ca traficul pe centura Valcele - Apahida nu va fi intrerupt. Se va desfasura in continuare pe zona respectiva, nefiind periclitat in niciun fel. Distanta minima intre cedare si zona unde este drumul actual este la 38 de metri", a mai spus Pantelimon.

Acesta a mai adaugat ca topirea zapezii nu va afecta centura: "Se poate intampla orice, nu are de cat constructorul sa isi finalizeze lucrarile si sa ni le predea conform proiectului si conform legii 10. Lucrarile sunt realizate la nivel de 66% pana acum", a mai adaugat Ion Pantelimon.

DRDP Cluj a decontata pana acum lucrari in valoare de 500 de milioane de lei pentru centura Valcele - Apahida, dintr-un total de 580 de milioane de lei.

Centura a cedat pana acum de mai multe ori din cauza alunecarilor de teren, ultima data acum, cand zidul de sustinere a terenului a cedat.

 

Centura de lut Valcele-Apahida o ia la vale! Imagini INCREDIBILE cu jaful din banii publici VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook