Centura orasului Gherla are nevoie de un sens giratoriu pentru a reduce accidentele. Constructorii nu s-au gandit la acest lucru


Seful Politiei din Gherla, comisarul sef Valentin Souca, a declarat ca la intrarea pe centura dinspre Cluj-Napoca ar trebui construit un sens giratoriu, pentru a reduce numarul accidentelor.

Souca a adaugat ca intersectia respectiva nu a fost configurata corespunzator de catre proiectantii de la Autoritatea Nationala a Drumurilor si ca in momentul constructiei nu au fost consultati pentru a-si spune parerea.

De la inceputul anului si pana acum, in intersectia respectiva s-au produs 10 accidente, iar unele soldate chiar si cu decese. Comisarul sef Valentin Souca a aratat ca motivul pentru care se produc aceste accidente este neacordarea prioritatii de catre soferii care ies din Gherla si se indreapta spre Cluj-Napoca.

Seful Politiei din Gherla a mai anuntat ca va inainta o propunerea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj pentru construirea acestui sens giratoriu, necesar pentru reducerea incidentelor rutiere.

Comentarii Facebook